Ács Apartman Hévíz
HU

Gyakori kérdések

Sajnos nem.

A házban, apartmanokban, medencében szigorúan tilos a dohányzás! A kijelölt helyen (erkélyen, udvaron kijelölt helyen), maximális odafigyelés mellett lehetőség van a dohányzásra.

A szálláshelyen nincs recepció, ezért kérjük, hogy érkezés napján értesítsenek bennünket telefonon a +36 30 630 4212-es telefonszámon egy órával az érkezés előtt.

Az érkezés napján 15:00 - 19:00 óráig foglalhatja el a szállást. Kérjük telefonon előre egyeztetett időpontban késedelem nélkül érkezzen.

Az apartmant a távozás napján legkésőbb 10 óráig kérjük elhagyni.

Szabad kapacitás függvényében, külön térítés ellenében tudjuk biztosítani a 15 óra előtti érkezést, illetve a 10 óra utáni távozást. Kérjük, írásban jelezze felénk ez irányú kérését.

Igen, az apartman rendelkezik saját parkolóval, mely a szállóvendégeink számára ingyenes.

Svédasztalos büféreggeli igénylésére van lehetőség közvetlenül a házban előre egyeztetve, külön térítés ellenében, vagy már reggelit tartalmazó csomagajánlatot tudnak foglalni.

Ételallergia, intolerancia fennállását kérjük előre jelezzék.

A medence és kerti eszközök használata kizárólag saját felelősségre a házirendben foglalt nyitvatartási időben! Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak a kertben, medence területén!!!

Rendelkezünk felnőtt kerékpárokkal, melyeket vendégeink külön térítés ellenében, előre egyeztetve bérelhetnek ki tőlünk.

Vendégeink számára ingyenes Wi-Fi elérhetőséget biztosítunk.